Refund policy

Informasjon om bytte og retur


Vi har gratis frakt og bytte på alle bestillinger
Bytteretten vår varer i 30 dager. Returretten varer 14 dager.
Det er også mulig å bytte varen(e) gratis inn i et gavekort
Om du ønsker pengene refundert har vi en fast returkostnad på 69 kroner. Dette vil trekkes fra det totale beløpet som refunderes tilbake til kunden.
Om man benytter et gavekort ved kjøp har man ikke krav på og få pengene refundert.

Merk: Det er viktig at du benytter vår returetikett slik at returen kommer frem til riktig adresse. Returer hvor kunden ikke benytter seg av returetiketten våres vil kunden selv være ansvarlig for å dekke returen. Vi kan heller ikke garantere at pakker sendt uten våres returetikett blir mottatt eller godkjent.

Bytte og gavekort


Bytteretten vår varer i 30 dager. For å være kvalifisert for retur, må varen din være ubrukt og i samme stand som du mottok den. Den må også være i originalemballasjen. Det er gratis å bytte varene dine hos oss.

Bytte


Legg inn en ny bestilling umiddelbart på de nye varene du ønsker å bytte til, så vil vi refundere deg når vi mottar og godkjenner returen fra deg. Om du har benyttet en rabattkode på varen(e) du ønsker å bytte må du kontakte oss. Da vil du få en ny rabattkode dersom du bytter i samme produkt, slik at summen blir den samme når du legger inn en ny bestilling.


Har du valgt faktura, logg inn på din Klarna-konto og registrer at du har sendt en retur. Klarna vil da fryse din faktura til din retur er behandlet.

*Dersom du leverer en vare for reparasjon skal du IKKE legge inn en ny bestilling.

Gavekort


Bytt varen(e) i et gavekort på tilsvarende sum som kan brukes på www.leochevon.no. Retten din til å bytte varer inn i gavekort er innen 30 dager. Følg linken øverst på denne siden for bytte/gavekort.

PS: Bytteretten gjelder ikke åpnede eller brukte øredobber på grunn av hygieniske årsaker.

Refusjon


Returpolitikken vår varer i 14 dager. Hvis det har gått 14 dager siden du mottok pakken din, kan vi dessverre ikke tilby deg refusjon. For å være kvalifisert for retur, må varen din være ubrukt og i samme stand som du mottok den. Den må også være i originalemballasjen.

Om du ønsker pengene refundert har vi en fast fraktkostnad ved retur på 69 kroner. Dette vil trekkes fra det totale beløpet som refunderes tilbake til kunden. Dersom refusjonen godkjennes vil du motta det tilbakebetalte beløpet innen 1-2 virkedager.

PS: Angreretten gjelder ikke åpnede eller brukte øredobber på grunn av hygieniske årsaker.

Reparasjon og reklamasjon


Om smykket ditt har blitt ødelagt så vil vi selvfølgelig returteamet hjelpe deg med det. Husk at du selv er ansvarlig, innenfor rimelighetens tid, til å melde i fra om skaden/feilproduksjonen på smykket.

Kontakt oss på kontakt@leochevon.com så hjelper vi deg. Husk å oppgi ordrenummer og årsaken til at du sender mailen. Legg gjerne ved et bilde av det ødelagte smykket slik at vi kan hjelpe deg raskere.

Nyttig informasjon


Du vil motta et varsel fra oss når vi mottar pakken din i retur. Dette tar normalt 6-10 virkedager.

Om kunden ikke registrerer returen sin hos oss og ikke bruker vår returetikett på pakken, er du selv ansvarlig for varene helt til de har ankommet varehuset vårt, samt dekke utgiftene for leveransen.Om du har noen spørsmål, kontakt oss gjerne her.

30 day right of exchange and 1-3 day delivery

Cart

Congratulations! Your order qualifies for free shipping You are 449 kr away from free shipping.
No more products available for purchase