Bytte og retur

Skriv inn bestillingsnummeret (du finner det i e-posten med bestillingsbekreftelsen) og e-postadressen du brukte da du la inn bestillingen. Fortell oss hva du ønsker å returnere og hvorfor. 

Retur - Leo Chevon

Følg instruksene for å registrere din retur hos Leo Chevon. Du vil motta informasjon på e-post om hvordan du sender returen din til oss. 

Informasjon om bytte og retur

 • Vi har 30 dagers bytterett og 14 dagers refusjonsrett. 
 • Gratis bytte fra 699 kr, ellers 49 kr. 
 • Bytt varene gratis inn et et gavekort fra 699 kr, ellers 49 kr. 
 • Om du ønsker pengene refundert har vi en fast returkostnad på 69 kroner. Dette vil trekkes fra det totale beløpet som refunderes tilbake til kunden.
 • Om man benytter et gavekort ved kjøp har man ikke krav på og få pengene refundert.

Merk: Det er viktig at du benytter vår returetikett slik at returen kommer frem til riktig adresse. Returer hvor kunden ikke benytter seg av returetiketten våres vil kunden selv være ansvarlig for å dekke returen. Vi kan heller ikke garantere at pakker sendt uten våres returetikett blir mottatt eller godkjent.

Bytte og gavekort

Du har 30 dagers bytterett når du handler hos oss. For å være kvalifisert for retur, må varen din være ubrukt og i samme stand som du mottok den. Den må også være i originalemballasjen. Det er gratis å bytte varene dine hos oss på ordre fra 699 kr, ellers 49 kr.

Bytte
 • Legg inn en ny bestilling umiddelbart på de nye varene du ønsker å bytte til, så vil vi refundere deg når vi mottar og godkjenner returen fra deg.
 • Om du har benyttet en rabattkode/gavekort på varen(e) du ønsker å bytte må du kontakte oss. Da vil du få en ny rabattkode/gavekort dersom du bytter i samme produkt, slik at summen blir den samme når du legger inn en ny bestilling.
 •  

  Har du valgt faktura, logg inn på din Klarna-konto og registrer at du har sendt en retur. Klarna vil da fryse din faktura til din retur er behandlet. 

 • Gavekort

  Bytt varen(e) i et gavekort på tilsvarende sum som kan brukes på www.leochevon.no. Retten din til å bytte varer inn i gavekort er innen 30 dager. Følg linken øverst på denne siden for bytte/gavekort.

  PS: Bytteretten gjelder ikke åpnede eller brukte øredobber på grunn av hygieniske årsaker.  

  Refusjon

  Returpolitikken vår varer i 14 dager. Hvis det har gått 14 dager siden du mottok pakken din, kan vi dessverre ikke tilby deg refusjon. For å være kvalifisert for retur, må varen din være ubrukt og i samme stand som du mottok den. Den må også være i originalemballasjen.

  Om du ønsker pengene refundert har vi en fast fraktkostnad ved retur på 69 kroner. Dette vil trekkes fra det totale beløpet som refunderes tilbake til kunden. Dersom refusjonen godkjennes vil du motta det tilbakebetalte beløpet innen 10 virkedager.

  PS: Angreretten gjelder ikke åpnede eller brukte øredobber på grunn av hygieniske årsaker. 

  Reparasjon og reklamasjon

  Om smykket ditt har blitt ødelagt så vil vi selvfølgelig returteamet hjelpe deg med det. Husk at du selv er ansvarlig, innenfor rimelighetens tid, til å melde i fra om skaden/feilproduksjonen på smykket. 

  Kontakt oss på kontakt@leochevon.com så hjelper vi deg. Husk å oppgi ordrenummer og årsaken til at du sender mailen. Legg gjerne ved et bilde av det ødelagte smykket slik at vi kan hjelpe deg raskere. 

  Nyttig informasjon

  - Du vil motta et varsel fra oss når vi mottar pakken din i retur. Dette tar normalt 12-14 virkedager.

  - Om kunden ikke registrerer returen sin hos oss og ikke bruker vår returetikett på pakken, er du selv ansvarlig for varene helt til de har ankommet varehuset vårt, samt dekke utgiftene for leveransen.

  - Ringer som er festet med en sikkerhetstag og som brytes eller fjernes, opphører retten til retur.

   

  Om du har noen spørsmål, kontakt oss gjerne her.

 • 30 dagers bytterett

  1-3 virkedagers levering

  Eksklusiv smykkeboks

  30 dagers bytterett〡1-3 dagers levering

  Handlekurv

  Gratulerer! Gratis frakt er aktivert Du er 699 kr unna gratis frakt.
  Ingen produkter igjen for kjøp