{"current_language":"nb", "default_language":"nb"} " defer >

Bytte og retur

Skriv inn bestillingsnummeret (du finner det i e-posten med bestillingsbekreftelsen) og e-postadressen du brukte da du la inn bestillingen. Fortell oss hva du ønsker å returnere og hvorfor. 

Retur - Leo Chevon

Følg instruksene for å registrere din retur hos Leo Chevon. 

Informasjon om bytte og retur

 • Vi har gratis bytte på alle bestillinger fra 350 kr.
 • Bytteretten vår varer i 30 dager. Returretten varer 14 dager.
 • Det er også mulig å bytte varen(e) gratis inn i et gavekort på tilsvarende sum ved kjøp fra 350 kr.
 • Om du ønsker pengene refundert har vi en fast returkostnad på 69 kroner. Dette vil trekkes fra det totale beløpet som refunderes tilbake til kunden.
 • Om bestillingen din har en verdi på under 350 kr og du ønsker å bytte til andre produkter koster det 49 kr.
 • Om man benytter et gavekort ved kjøp har man ikke krav på og få pengene refundert.

Merk: Det er viktig at du benytter vår returetikett slik at returen kommer frem til riktig adresse. Returer hvor kunden ikke benytter seg av returetiketten våres vil kunden selv være ansvarlig for å dekke returen. Vi kan heller ikke garantere at pakker sendt uten våres returetikett blir mottatt eller godkjent.

Bytte og gavekort

Bytteretten vår varer 30 dager fra kunden har mottatt pakken. For å være kvalifisert for retur, må varen din være ubrukt og i samme stand som du mottok den. Den må også være i originalemballasjen. Det er gratis å bytte varene dine hos oss.

Du har to alternativer ved bytte:
 • 1. Legg inn en ny bestilling umiddelbart på de nye varene du ønsker å bytte til, så vil vi refundere deg når vi mottar og godkjenner returen fra deg.
 • Om du har benyttet en rabattkode på varen(e) du ønsker å bytte må du kontakte oss. Da vil du få en ny rabattkode dersom du bytter i samme produkt, slik at summen blir den samme når du legger inn en ny bestilling. 
 •  

  Har du valgt faktura, logg inn på din Klarna-konto og registrer at du har sendt en retur. Klarna vil da fryse din faktura til din retur er behandlet.

  2. Send varen(e) som du ønsker å bytte i retur til oss, og når vi mottar varen(e) og godkjenner dem vil vi sende deg produktene du ønsker å bytte til. Varen(e) du ønsker å bytte til registrerer du når du gjennomfører returen din.

  Vi anbefaler deg å velge alternativ 1, i og med at vi ikke kan garantere at varen du ønsker å bytte til vil være på lager når vi mottar returen fra deg ved alternativ 2. I tillegg vil byttet gå raskere når man velger alternativ 1.

  *Dersom du leverer en vare for reparasjon skal du IKKE legge inn en ny bestilling. 

  Gavekort

  Bytt varen(e) i et gavekort på tilsvarende sum som kan brukes på www.leochevon.no. Retten din til å bytte varer inn i gavekort er 30 dager fra du mottar pakken din. Følg linken øverst på denne siden for bytte/gavekort.

  Ved bytte mer enn én gang på samme ordre eller samme produkt med en ny ordre vil dette koste 49 kroner per ekstra bytte.

  PS: Bytteretten gjelder ikke åpnede eller brukte øredobber på grunn av hygieniske årsaker.  

  Retur og refusjon

  Returpolitikken vår varer i 14 dager. Hvis det har gått 14 dager siden du mottok pakken din, kan vi dessverre ikke tilby deg refusjon. For å være kvalifisert for retur, må varen din være ubrukt og i samme stand som du mottok den. Den må også være i originalemballasjen.

  Om du ønsker pengene refundert har vi en fast fraktkostnad ved retur på 69 kroner. Dette vil trekkes fra det totale beløpet som refunderes tilbake til kunden. Dersom refusjonen godkjennes vil du motta det tilbakebetalte beløpet innen 1-2 virkedager.

  PS: Angreretten gjelder ikke åpnede eller brukte øredobber på grunn av hygieniske årsaker. 

  Klikk på linken øverst på siden for å gjennomføre din retur.

  Reparasjon og reklamasjon

  Om smykket ditt har blitt ødelagt så vil vi selvfølgelig returteamet hjelpe deg med det. Husk at du selv er ansvarlig, innenfor rimelighetens tid, til å melde i fra om skaden/feilproduksjonen på smykket. 

  Kontakt oss på kontakt@leochevon.com så hjelper vi deg. Husk å oppgi ordrenummer og årsaken til at du sender mailen. Legg gjerne ved et bilde av det ødelagte smykket slik at vi kan hjelpe deg raskere. 

   

  Nyttig informasjon

  Kunden er selv ansvarlig for å melde i fra om skader/feilproduksjon på produktet etter å ha mottatt bestillingen.

  Du vil motta en varsel fra oss når vi mottar pakken din i retur. Dette tar normalt 6-10 virkedager.

  Om kunden ikke registrerer returen sin hos oss og ikke bruker vår returetikett på pakken, er du selv ansvarlig for varene helt til de har ankommet varehuset vårt, samt dekke utgiftene for leveransen.

   

  Om du har noen spørsmål, kontakt oss gjerne her.

  Sale

  Unavailable

  Sold Out