Hva er våre smykker laget av?

Alle produktbeskrivelsene som står under hvert enkelt produkt vil fortelle deg nøyaktig hva slags materiale produktet er laget av. Produktene våre består enten av sterlingsølv eller rustfritt stål, som igjen kan være gullbelagt.

Gullbelagte smykker består av et tynt lag med ekte gull. Våre smykker i gull er 18 karat gullbelagt. Sterlingsølvet eller det rustfrie stålet dyppes i et bad med elektropletteringsløsning, med en klump av solid gull. Når en elektrisk strøm påføres, blir et tynt lag gull avsatt på metallet. Siden pletteringen er ganske tynn, kan utsiden av smykket (og derav fargen) slites dersom smykket ikke blir riktig behandlet.

Sterlingsølv er et luksuriøst metall og er en blanding av rent sølv og noe annet metall, vanligvis kobber. Standarden er minst 92,5% sølv. Derav 925-stempelet som du ser på alle våre smykker som består av sterlingsølv. Sølv er et mykt metall, så det er best å fjerne smykker laget av sølv i situasjoner hvor ringer sannsynligvis vil bli banket/støtet mot harde overflater.

Rustfritt stål er et solid metall som vil ha en lang levetid med sin motstand mot misfarging, oksidasjon og rust. Rustfritt stål er en jernholdig legering, et stoff som består av to eller flere kjemiske elementer.

Cubic zirconia er en syntetisk edelsten som kommer i ulike former og farger. Denne syntetiske edelstenen bruker vi når vi vil at smykket skal skinne litt ekstra.

Smykkeallergier

Alle smykkene våre er nikkelfrie. Husk at vi har gratis frakt og bytte over 449 kr dersom du ønsker å prøve smykkene våre.

Om dere har noen spørsmål klikk her, eller ta kontakt på kontakt@leochevon.com.

Bytterett til 15.01.24

1-3 virkedagers levering

Sendes fra Oslo

Bytteretten gjelder til 15.01.24〡1-3 dagers levering

Handlekurv

Gratulerer! Gratis frakt er aktivert Du er 699 kr unna gratis frakt.
Ingen produkter igjen for kjøp